Leica LS15 i LS10 Digitalni nivelir

Leica LS15 & LS10 Digitalni niveliri

Pouzdana preciznost s lakoćom

Leica LS15 & LS10 Digital Levels

Za većinu geodeta i mjernih stručnjaka cjelodnevni rad preciznog mjerenja i niveliranja nije samo stresan nego neobično složen i suvišan posao. Leica LS15 i LS10 digitalni niveliri daju priliku da razrješite tražene zadatke u vrlo kratkom roku.

Automatizirane funkcije i preciznost od 0.2 mm omogućuju korisnicima da lako demonstriraju svoje mjerne sposobnosti te tako učinkovito dovrše bilo koji projekt.

Od autofokusa do zaslona osjetljivog na dodir čistog izgleda, cijeli proces mjerenja sa LS15 i LS10 digitalnim nivelirom će učiniti učinkovitijim. Česte pogreške izravnavanja kao pogrešno tumačenje ili greške u transkripciji, sada su dio prošlosti. Zaslon u boji pruža vam najpouzdaniju sliku te niveliranje čini profesionalnim. Svakodnevan rad postat će veći užitak.

Korisnički profit je u tome što je Leica Geosystems proizvođač i vodeći brand u izradi digitalnih nivelira koje dovodi do savršenstva, te je sada moguće prikupiti rješenja i rezultate niveliranja brže i s najvećom dostupnom preciznošću.

download