O nama

Dobro došli u Geowild svijet!

Zakoračite sa nama u geodeziju budučnosti!

 Generalni smo zastupnik švicarske firme LEICA GEOSYSTEMS AG od 1969. godine (prije WILD) za geodetske instrumente i opremu.

Ukratko o Leica geosystems- Revolucionarizirajući svijet mjerenja i istraživanja tijekom 200 godina, Leica Geosystems, dio Hexagona, stvara cjelovita rješenja za profesionalce širom planeta. Poznati po vrhunskim proizvodima i inovativnom razvoju rješenja, profesionalci u raznim kombinacijama industrija, poput zrakoplovne i obrambene, sigurnosne, građevinske i proizvodne, vjeruju Leica Geosystemima za sve njihove geoprostorne potrebe. Preciznim i pouzdanim instrumentima, sofisticiranim softverom i pouzdanim uslugama, Leica Geosystems svakodnevno donosi vrijednost onima koji oblikuju budućnost našega svijeta. Hexagon je globalni lider u senzorima, softveru i autonomnim rješenjima. Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) ima otprilike 21 000 zaposlenika u 50 zemalja i neto prodaju od približno 3,8 milijardi EUR. 

Da bismo Vam olakšali izbor pripremili smo za Vas sve što jednom geodetskom uredu treba. Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju i pozivamo Vas da nas posjetite u Savskoj cesti u Zagrebu gdje možete vidjeti, kupiti, iznajmiti, servisirati ili samo upoznati novitete na svjetskom tržištu geodetske opreme švicarske kvalitete.

 

50 GODINA GRADIMO BOLJI SVIJET ZAJEDNO!

Naš tim

Krešimir Kristian Gulija DIREKTOR

kgulija@geowild.hr

geowild.hr

Savska cesta 144a

+385 91 3094 790

Željko Begić Support GPS/TPS
Gabrijel Brkić HDS/UAV Support