O nama

Dobro došli u Geowild svijet!

Zakoračite sa nama u geodeziju budučnosti!

 Generalni smo zastupnik švicarske firme LEICA GEOSYSTEMS AG od 1969. godine (prije WILD) za geodetske instrumente i opremu.

Ukratko o Leica geosystems- Revolucionarizirajući svijet mjerenja i istraživanja tijekom 200 godina, Leica Geosystems, dio Hexagona, stvara cjelovita rješenja za profesionalce širom planeta. Poznati po vrhunskim proizvodima i inovativnom razvoju rješenja, profesionalci u raznim kombinacijama industrija, poput zrakoplovne i obrambene, sigurnosne, građevinske i proizvodne, vjeruju Leica Geosystemima za sve njihove geoprostorne potrebe. Preciznim i pouzdanim instrumentima, sofisticiranim softverom i pouzdanim uslugama, Leica Geosystems svakodnevno donosi vrijednost onima koji oblikuju budućnost našega svijeta. Hexagon je globalni lider u senzorima, softveru i autonomnim rješenjima. Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) ima otprilike 21 000 zaposlenika u 50 zemalja i neto prodaju od približno 3,8 milijardi EUR. 

Da bismo Vam olakšali izbor pripremili smo za Vas sve što jednom geodetskom uredu treba. Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju i pozivamo Vas da nas posjetite u Savskoj cesti u Zagrebu gdje možete vidjeti, kupiti, iznajmiti, servisirati ili samo upoznati novitete na svjetskom tržištu geodetske opreme švicarske kvalitete.

 

Naš tim