Leica BLK2FLY autonomni leteći laserski skener

Prvi potpuno integrirani autonomni LiDAR UAV na svijetu

Leica BLK2FLY je autonomni leteći laserski skener s naprednim izbjegavanjem prepreka za jednostavno snimanje stvarnosti s neba. Snima eksterijere zgrada, strukture i okruženja za stvaranje 3D oblaka točaka tijekom leta. BLK2FLY je dizajniran da bude jednostavan za korištenje: s nekoliko jednostavnih dodira na tabletu, korisnici mogu postaviti BLK2FLY uvis da samostalno skenira vanjske dijelove zgrada i značajke, kao što su teško dostupna područja poput krovova i fasada. Samo postavljanje uređaja jednostavno je, rasklapite ga uključite pritiskom na tipku i postavite na tlo, BLK2FLY spremanje za polijetanje.

BLK2FLY autonomni leteći laserski skener

  • Omogućuje skeniranje teško dostupnih područja poput fasada zgrada i krovova
  • Autonomno snima potpune snimke vanjskih dijelova zgrada za stvaranje 3D digitalnih blizanaca.
  •   GrandSLAM senzorska fuzija LiDAR-a, radara, kamera i GNSS-a za potpunu pokrivenost skeniranjem, optimizirane putanje leta i najkraći povratak kući.
  •   Napredno izbjegavanje prepreka za vrhunsku sigurnost leta.
  •   Sustav baterija bez isključivanja.
  •   Lagan, prenosiv, jednostavan za korištenje. 

Korisnici kontroliraju BLK2FLY putem aplikacije. BLK2FLY Live na tabletu za pojednostavljeno letenje temeljeno na aplikaciji bez potrebe za prethodnim iskustvom s UAV-om. To omogućuje jednostavnu, intuitivnu kontrolu BLK2FLY-a, uključujući live feed kamere. Možete odabrati područje unutar karte na svom tabletu i BLK2FLY će stvoriti vlastitu putanju leta kako bi je skenirao brzo i sigurno. Također možete dodirnuti za skeniranje: jednostavno pošaljite BLK2FLY da skenira novo područje dodirom bilo gdje na 3D prikazu u aplikaciji.

Aplikacija BLK2FLY Live također vam omogućuje ručno upravljanje BLK2FLY-om pomoću virtualnih joystickova na vašem tabletu. Ova ključna sigurnosna značajka uvijek vam omogućava kontrolu. A za povezivanje, BLK2FLY uključuje WLAN i LTE komunikacijske kanale za tablet za gotovo neograničen domet komunikacije tijekom leta.

BLK2FLY olakšava unos vaših podataka u željeni softver i dijeljenje vaših skeniranih slika s drugima. Također radi besprijekorno s drugim Leica Geosystems senzorima i softverom. Možete izravno prenijeti svoje podatke u HxDR s automatskom konverzijom u OBJ i vizualizaciju temeljenu na oblaku, a također dopustiti drugima pristup i rad s vašim podacima, uključujući preuzimanje podataka, putem HxDR-a. Ili prenesite svoje podatke na Leica Cyclone REGISTER 360 s USB-C ili WLAN-om za tijekove rada skeniranja u BIM.

Kontaktiraj nas za više o BLK2FLY
Autonomno UAV skeniranje

BLK2FLY inteligentno uključuje okolinu oko sebe u svoje planove leta. Održava točnu udaljenost za idealno skeniranje i formulira optimizirane rute leta za povratak kući.

Full dome LiDAR senzor

Zatvoreni laserski skener s punom kupolom na BLK2FLY snima 3D oblake točaka u svim smjerovima.

Grand Slam

BLK2FLY podiže GrandSLAM tehnologiju još dalje. LiDAR SLAM, Visual SLAM, radar i GNSS čine BLK2FLY potpuno autonomnim, lakim za korištenje i sposobnim da samostalno leti sigurno i precizno.

Potpuno skeniranje s naprednim izbjegavanjem prepreka

BLK2FLY koristi višesmjerni radar i LiDAR za izbjegavanje prepreka za točno, neprekidno i sigurno skeniranje.

Hot swap baterijski Sustav

baterija bez isključivanja omogućuje vam da letite. BLK2FLY će vam se vratiti tijekom traženja novih baterija i zatim nastaviti sa svojom misijom.

Prenosiv

BLK2FLY je lagan (2,6 kg/5,95 lbs) i lako se sklapa u transportnu torbu sa svim dodacima.

Imate dodatnih pitanja?