GEOWILD

Leica AP20 AutoPole

Jedinstveni pametni sustav koji povećava produktivnost na licu mjesta.

 
 

Leica AP20 AutoPole jedinstveno je pametno rješenje koje povećava produktivnost za naše robotske totalne stanice, uklanjajući posljednje analogne korake u vašem tijeku rada digitalnog mjerenja. AP20 AutoPole jednostavan je za korištenje štedi vrijeme provedeno na licu mjesta i smanjuje glomazne ispravke naknadne obrade u uredu s tri moćne pametne značajke koje će transformirati način na koji radite. Uvjeti na vašim gradilištima su dinamični i promjenjivi, a AP20 AutoPole olakšava snalaženje u izazovima dopuštajući mjerenja s nagnutim stupom, pružajući automatsko očitavanje visine i omogućavajući traženje i zaključavanje cilja. Lako prevladajte prepreke na licu mjesta podešavanjem visine i naginjanjem stupa kako biste dosegnuli skrivenu točku, brzo ponovno uspostavite vidokrug i ponovno zaključajte svoju robotsku totalnu stanicu, čak i kada više geodeta radi istovremeno – sve s povjerenjem da su vaša mjerenja točno zabilježena. S AP20 AutoPole možete nastaviti i dovršiti svoje zadatke s manje pogrešaka, visokom pouzdanošću i većom produktivnošću, minimizirajući preradu i kašnjenja. Pročitajte više o Leica AP20 AutoPole koji je dobio prestižnu nagradu Wichmann Innovations (Eng.)za najinovativniji hardver na Intergeo 2022.

Inovativna geodetska tehnologija pomaže u ubrzavanju montaže cijevi i obnovi cesta

Pročitajte kako je građevinska geodetkinja Alessia koristila AutoPole za provjere izvedenog stanja i mjerne točke za izradu 3D modela i  kako je bila brža i sigurnija nego ikad prije.

PROČITAJ! (Eng.)
Kompenzacija nagiba

produktivnost i učinkovitost s kompenzacijom nagiba, koja uklanja potrebu za izravnavanjem stupa. Izmjerite i rasporedite više točaka dnevno, praktično i udobno, uz održavanje visokih standarda posla uz kontrolu i jasnoću nad kvalitetom točaka. Značajka kompenzacije nagiba omogućuje mjerenje točaka s proizvoljno poravnatim stupom i stoga povećava fleksibilnost i produktivnost na terenu kako bi se omogućila čak i mjerenja naopačke i obližnjih skrivenih točaka.

 

Visina stupa

Uštedite vrijeme i uklonite pogreške iz ručnog očitavanja visine i ručnog unosa u terenski softver, koje su često pogrešne ili čak potpuno promašene. Funkcionalnost PoleHeight automatski će ažurirati visinu za vas kako se visina stupa mijenja kako bi se osigurala pouzdana i točna mjerenja. Ovo uklanja potrebu za čitanjem, provjerom i unosom promjena visine i eliminira dugotrajnu naknadnu obradu radi ispravljanja netočno unesenih ili zaboravljenih ciljnih visina. Manje vremena utrošenog na prilagodbu, više vremena za rad!

Target ID

Budite nezaustavljivi koristeći Leica AP20 AutoPole sa značajkom TargetID! Automatsko traženje cilja, identifikacija i zaključavanje vašeg cilja sprječava zaključavanje stranih ciljeva i izbjegava prekide u radu do kojih može doći na prometnom mjestu. TargetID omogućuje totalnoj stanici ili MultiStationu da identificira vaš cilj u hodu tijekom pretraživanja. To sprječava blokiranje drugih ciljeva, osobito važno kada postoji nekoliko geodeta koji rade istovremeno na prometnim lokacijama, povećavajući vaše operativno vrijeme na stupu.

 

 

Tabela za usporedbu totalnih stanica

Koja totalna stanica je upravo za Vas?

DOWNLOAD >

LOC8 – Rješenje za sprječavanje krađe i lociranje

Zaštitite svoju totalnu stanicu: uvijek znajte gdje se vaš instrument nalazi na terenu. Otkrijte prednosti daljinskog zaključavanja totalne stanice, saznajte više o Geo ogradama i još mnogo toga.

SAZNAJ VIŠE >

Online učenje

Leica Geosystems je razvio platformu za online učenje, kako bi dodatno educirao kupce da maksimalno koriste funkcionalnost svojih instrumenata.

REGISTRACIJA/LOGIN >

Otkrijte novu Leica FlexLine seriju

Nova generacija ručnih totalnih stanica: Leica FlexLine TS03, TS07 i TS10

POGLEDAJTE VIDEO >

Kontaktirajte nas u vezi totalnih stanica

Kontaktirajte nas za više informacija o našem portfelju totalnih stanica.

KONTAKT >