Leica Rugby CLA-ctive i CLH

Prvi nadogradivi laser.

Maksimalna fleksibilnost i sposobnost brze prilagodbe potrebama posla od vitalnog je značaja za vaše projekte. S Leica Rugby CLA-ctive i CLH možete nadograditi svoje lasere kako bi odgovarali vašim potrebama primjene. Plaćate za funkcionalnost koja vam je potrebna za obavljanje vašeg posla bez plaćanja za dodatne značajke koje ne koristite. S dodatnim profesionalnim uslugama kao što su popravak i kalibracija možete osigurati iznimnu izvedbu svog lasera dugi niz godina.

Kontaktiraj nas za više o Rugby CLA/CLH
Leica Rugby CLA-ctive
Pokriva sve vaše potrebe za aplikacijom

S jedinstvenom sposobnošću prilagodbe svim potrebama aplikacije putem softverskih nadogradnji i rada na ploči, Leica Rugby CLA-ctive prvi je nadogradiv laser koji maksimizira produktivnost i performanse na licu mjesta. Mogućnosti nadogradnje daju nenadmašnu izvedbu u svim zadacima niveliranja, poravnavanja i ravnanja, što ga čini pravim svestranim uređajem.

PROTECT tvrtke Leica Geosystems
Mi štitimo vaš uspjeh

Naši proizvodi pružaju visoku razinu pouzdanosti, točnosti i robusnosti – čak i pod najtežim uvjetima na gradilištu. Oni povećavaju produktivnost i uspjeh naših kupaca. Uz Protect by Leica Geosystems, nudimo najbolju uslugu u klasi gdje kupci mogu računati na nas bilo kada, bilo gdje.

Leica Rugby CLH
Jednostavnost u svom najboljem izdanju

Jednostavnost Leica Rugby CLH omogućuje korištenje mogućnosti laserskog sustava bez napora. Štedi vrijeme pojednostavljujući procese i čineći vas daleko produktivnijim. Njegov robustan dizajn osigurava stabilnost mjerenja i točnost za vaše svakodnevne zadatke. Mogućnosti nadogradnje omogućuju maksimalnu učinkovitost u svim primjenama niveliranja.

Usporedba softvera

DOWNLOAD

_____________________________________________________________Trening video________________________________________________________________
Rugby Manager – Instalacija softvera i aktivacija licence
Rugby Manager – Postavke
Rugby Manager – Nadogradnja prodaje
Rugby Manager – nadogradnja za iznajmljivanje
Rugby Manager – najam na niži nivo
Rugby Manager – Provjera izvješća