Leica Zeno Field&Office softver

GIS softver

Nikad nije bilo jednostavnije kao sa Leica Zeno Field i Office softverima koji nude izuzetne mogućnosti, kao što su upravljanje i održavanje resursa, reagiranja u hitnim slučajevima i mapiranje trenutnog stanja infrastrukture.

 

Leica Zeni GIS serija

Leica Zeno GIS serija nudi idealan komplet alata za sve one koji imaju potrebu za preciznijim prostornim podacima u GIS bazi podataka. Sva GNSS post-procesing obrada je automatizirana; GIS i GNSS tehnologije su savršeno skombinirane u jedno jednostavno rješenje.

 

  • §  Savršena i automatizirana GIS integracija
  • §  Kontrola kvalitete podataka na jednostavan i razumljiv način

 

Leica Zeno Field

Leica Zeno Field je OEM verzija ArcPad 8 softvera i omogućuje, pored dobro poznatih funkcija ArcPad™ softvera i slijedeće: registraciju sirovih GNSS podataka, jednostavno rukovanje GNSS postavkama (kao što su DGPS postavke), management točnosti objekta i automatizirani radni proces između terena i ureda. Zajedno sa Zeno Office softverom jednostavno kontrolirate kvalitetu objekata tokom vremena i možete iskoristi dobiti koje vam nudi automatizirani uvoz i izvoz podataka u veliki broj različitih formata kao što su ArcGIS geodatabase, shapefile, dxf, dgn i dwg.

 

  • §  Real-time diferencijalne korekcije
  • §  Registracija sirovih podataka za post-procesing radi poboljšane točnosti
  • §  Vrhunski alat za mapiranje

 

Leica Zeno Office

Leica Zeno Office u ArcGIS™ osigurava komplet alata za upravljanje i procesiranje GNSS i geodetskih podataka u vama poznatom okruženju. Leica Zeno Office je softverski paket za održavanje, upravljanje i post-procesing GIS, GNSS i geodetskih podataka. Sa Leica Zeno GIS rješenjem obavit ćete više posla u toku dana uz potpunu sigurnost u točnost vaših podataka.

 

  • §  Automatizirani radni tijek teren-ured: EasyIn i EasyOut
  • §  Detaljne informacije o kvaliteti GNSS podataka u GIS bazi podataka
  • §  Integracija geodetskih mjerenja i GIS bazu podataka