Leica Viva TS16

Leica Viva TS16

Prva pametna totalna stanica na svijetu

leica viva ts16 1Leica Viva TS16 sa novim softwerom Leica Captivate podiže stroge standarde za vrhunske mjerne instrumente.

Dokazana mjerna tehnologija sa programskom opremom Leica Captivate pružila je novi uzlet. Ugrađena umjetna inteligencija omogućuje da Leica Viva TS16 automatski uči i prilagođava se najtežem terenu. Svaki mjerni izazov sada će biti za Vas jednostavan zadatak, tako da će te na terenu biti sigurni da ste posao napravili bez greške.

Prilagođavamo se promjenama i zahtjevima ubrzanog tempa svjeta u kojem živimo. Na ispitanoj platformi smo razvili novi mjerni instrument koji je dostupan u brojnim verzijama. Odaberite prave mogućnosti za svoje potrebe.

Leica Viva TS16 je prva pametna totalna stanica na svijetu koja se automatski i kontinuirano prilagođava različitim okruženjima, bez obzira na teške uvjete. Patentirana tehnologija za automatsko viziranje reflektora ATRplus i automatsko traženje reflektora PowerSearch, sada koristite naprednu umjetnu inteligenciju i usredotočujete se samo na reflektor koji ste izabrali.


 


 

Mjerenje raznih geometrijskih elemenata

Instalirana terenska programska oprema Leica Captivate se prikazuje na briljantnom 5-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir. Sofisticirano korisničko sučelje s ugrađenim 3D preglednikom za sve vrste mjerenja podataka, omogućuje da svoj rad napravite brže i s većim zadovoljstvom, kao nikad prije.  Podrška za širok raspon podataka iz skeniranja na pojedine točke linije i područja nadopunjuju s potpunom slikovnom potporom za fotografije i kartografske rasterske slike. Sa dokazanom aktivnom pomoći i globalnom uslugom na najvišoj razini uvijek možete bezbrižno završiti svoj rad.

Programska oprema za različita mjerenja

Sveobuhvatni postupak mjerenja sada više Vam neće zadavati glavobolje. Cijeloviti programski paket za Leica Viva TS16 donose Vam naprednu obradu podataka, koji će Vam omogućiti da donesete ispravne odluke u najkraćem roku. Leica Geo Office, Leica Infinity, dodaci CloudWorx za AutoCAD i Revit, Leica Cyclone, Leica GeoMoS i mnoga lokalna rješenja će se bez muke uklopiti u vaše radne procese i donijeti Vam kvalitetna rješenja za vaše potrebe.


 

leica nova ms60 2Upotrebljiva iskustva s Leica Captivate su očaravajuća. Na preglednom zaslonu na dodir dostupne su Vam aplikacije i podaci. Radni procesi su organizirani u gornjoj traci sa slikama, a aplikacije u donjoj traci s ikonama. 3D preglednik može prikazati različite vektorske i rasterske podloge koje su prekrivene slojem mjernih točaka, linija, krivulja i površina.