Leica TS13 Robotic

Leica TS13 Robotic

Novi standard za učinkovitu geodetsku izmjeru

leica ts13 180x180Leica Viva TS13 je robotski tahimetar srednjega razreda. Dizajniran je i proizveden uz istu brigu i kvalitetu kao i vrhunski robotski tahimetri. Jedinstvena značajka tahimetra Leica TS13 je njegova skalabilnost. S dodatnim opcijama možete nadograditi tahimetar u bilo kojem trenutku – prilagoditi se svojim povećavajućim zahtjevima i tako dobiti prednost sa dodatnom funkcionalnošću. 

Osnovni model TS13 spreman je za automatsko mjerenje sa dvije osobe. Testirani i robusni motori pružaju brzo pokretanje tahimetra prema meti, upotpunjen sustav ATR samostalno nišani u centar mete – brzo i sa stalnom preciznošću bez obzira na uvjete osvjetljenja.

Nadogradnje omogućuju da s tahimetrom upravlja samo jedna osoba. Opremljen s tehnologijama Speed Search i Automatic Target Recognition (ATR) za brzo pretraživanje, nišanjenje i praćenje reflektora, što vam omogućuje da izmjerite ili zakolčite što više točaka bez zamornog ručnog nišanjenja i fokusiranja.

Najsuvremenija terenska softverska oprema Leica Captivate pruža vam iznimne performanse. Budući da je potpuna i podržana izvrsnom grafikom, također ćete rado upotrijebiti rjeđe korištene značajke i programe. Snažan 3D prikaz i upotpunjen, brži sistem kodiranja omogućuje vam da vaš konačni rezultat bude formiran već na terenu – sa svim linkovima, atributima i opremljen fotografijama.

Nadogradiv  Završite na terenu  Aktivna briga o korisnicima 
icon upgradable icon field to office icon active customer care
Leica TS13 predstavlja brz, pouzdan i učinkovit tahimetar za korisnike koji moraju izmjeriti ili zakolčiti više točaka. Opremljen sa sistemom za samostalno nišanjenje ATR i (opcijsko) sa sistemom za praćenje i brzo pretraživanje SpeedSearch osigurava visoku preciznost ciljanja. U kombinaciji s programskom opremom Leica Captivate TS13 je jednostavan za korištenje ali visokih performansi i produktivnosti. Uređajem TS13 upravljate s revolucionarnom terenskom programskom opremom Leica Captivate, koja vam pomaže kompleksne podatke promijeniti u realistične i upotrebljive 3D modele. Bez obzira da li mjerite GNSS totalnom stanicom ili sa obje, to traje malo duže od poteza prsta po zaslonu. Učinkovita razmjena podataka i uredski sofver Leica Infinity jamče vam da će projekti biti pravodobno dovršeni i unutar financijskih okvira. Aktivna briga o korisnicima (Active Customer Care, ACC) je globalna mreža iskusnih profesionalaca, koji su samo jedan klik da vas vode do brzog rješavanja problema. Izbjegnite kašnjenja u izvođenju radova s prvoklasnom tehničkom podrškom i kvalitetnom uslugom. Gdje god i kad god bili, uvijek smo s vama!

Nezaobilazne mogućnosti kombiniranja

Fleksibilnost Leicinog robotskog tahimetra TS13 omogućuje vam da sastavite tahimetar po svojim zahtjevima i pritom ne opteretite proračun. U isto vrijeme imate sve mogućnosti otvorene u budućnosti. Ako na početku želite podići produktivnost sa sistemom za samostalno nišanjenje ATR, već sutra možete uređaj dograditi sa sistemom za daljinsko upravljanje tako da svoj posao možete obavljati potpuno sami.

OPCIJE:
KDU LOCK ROBOTIC  
check yes check no check no leica ts13 two men atr
Tahimeter TS13 sa potpunom tipkovnicom i velikim 5″ zaslonom na dodir (KDU) i programskom opremom Leica Captivate omogućuje vam povećanje produktivnosti zahvaljujući snažnom sustavu za automatsko nišanjenje ATR. Operatoru sa instrumentom više nije potrebno ručno precizno nišanjenje i fokusiranje reflektora. Bez obzira na uvjete osvjetljenja i vremenske uvjete.
check yes check yes check no leica ts13 two men robotic
Dodatna opcija “Lock” uz samostalno nišanjenje omogućuje slijeđenje reflektora. Tako operateru za instrumentom više nema potrebe okretati tahimetar prema reflektoru.
check no check yes check yes leica ts13 one man robotic
TS13 s opcijama “Lock” i “Robotic” uz samostalno nišanjenje omogućuje slijeđenje i traženje reflektora. Tehnologija SpeedSearch s pritiskom na jedan gumb pronađe reflektor bilo gdje da se nalazi. Tahimetrom u tom slučaju upravlja samo jedna osoba.
check yes check yes check yes leica ts13 full option 2   leica ts13 full option 1
Sa izabranim svim trim opcijama, s tahimetrom upravljate jednako funkcionalno sa i bez kontrolera. Mjerite lako kao s daljinskim upravljačem.