GEOWILD

Leica ScanStation P50 - 3D zemaljski laserski skener velikog dometa

Maksimalno povećajte produktivnost skeniranjem nepristupačnih mjesta na sigurnom mjestu na lokaciji, smanjujući vrijeme na terenu s manje postavki

Za profesionalce u industriji koji žele skenirati nepristupačna mjesta i pronaći nove poslovne mogućnosti, Leica ScanStation P50 je najbrži i najsigurniji 3D laserski skener dugog dometa. Za razliku od bilo kojeg drugog laserskog skenera, rješenje P50 povećava produktivnost skeniranjem nepristupačnih mjesta na sigurnom mjestu, smanjujući vrijeme na terenu s manje postavki. Kao dio rješenja Leica Geosystems 3D Reality Capture, aplikacija Cyclone FIELD 360 povezuje prikupljanje 3D podataka na terenu s laserskim skenerom ScanStation P50 i konačnu registraciju podataka u uredu s Cyclone REGISTER 360. Korisnici na jednom mjestu sada mogu automatski hvatati, registrirati i ispitivati podatke skeniranja i slike.

Kontaktiraj nas za više o Leica P50 laserskom skeneru
NOVA PURE SURVEYING INDUSTRY STRANICA

Saznajte o našim novim geodetskim rješenjima za rast vašeg poslovanja, obuci za usavršavanje sebe ili svog tima ili samo pogledajte što je novo. Posjetite našu potpuno novu industrijsku stranicu.

POSJETI
PURE SURVEING STRANICU (ENG)->
PRAVI IZBOR

Bilo da 3D snimate najviše zgrade na svijetu, dokumentirate najšire infrastrukturne objekte ili skenirate najveće površinske kopove, znate da će vam dugotrajno skeniranje biti neophodno za vaš posao. Dodajući mogućnost dugog dometa skeniranja vodećoj ScanStation P seriji, nova Leica ScanStation P50 pravi je izbor, jer je svaki detalj važan.

VISOKE PERFORMANSE

Izuzetno izdržljiv novi skener Leica ScanStation P50 djeluje čak i u najtežim uvjetima okoliša, poput ekstremnih temperatura u rasponu od -20 ° C do + 50 ° C i u skladu je s IP54 ocjenom za otpornost na prašinu i vodu.

SKENIRAJTE NEPRISTUPAČNA MJESTA

Leica ScanStation P50 pruža najkvalitetnije 3D podatke i HDR slike pri izuzetno brzoj brzini skeniranja od 1 mio točaka u sekundi na dometima> 1 km. Nenadmašni domet i kutna preciznost upareni s bukom malog dometa i dvoosnom kompenzacijom čine temelj za vrlo detaljne 3D oblake točaka u boji mapirane u realnoj jasnoći.

CJELOVITO RIJEŠENJE ZA SKENIRANJE

Leica Geosystems nudi novi Leica ScanStation P50 kao integrirani dio cjelovitog rješenja za skeniranje, uključujući hardver, softver, uslugu, obuku i podršku. Podaci 3D laserskog skenera mogu se obrađivati u vodećem softverskom paketu 3D point cloud oblaka, koji se sastoji od samostalnog softvera Leica Cyclone, Leica JetStream, Leica CloudWorx plug-in alata za CAD sustave i besplatnog Leica TruView.

LEICA SCANSTATION P50 ISPORUČUJE:
  • Visokokvalitetne 3D podatke  i HDR slike
  • Izuzetno velika brzina skeniranja od 1 milijuna točaka u sekundi
  • Domet do 1 kilometar
  • Niska buka
  • Dvoosovinska kompenzacija 
PREUZMITE APLIKACIJU VEĆ DANAS!

Aplikacija Cyclone FIELD 360 za mobilne uređaje je besplatna za preuzimanje. Za aktivaciju Cyclone FIELD 360 potrebna je valjana licenca za Cyclone REGISTER ili Cyclone REGISTER 360 jer su vjerodajnice za prijavu iste. Preuzmite aplikaciju Cyclone FIELD 360 s App Storea i Google Playa.

Imate dodatnih pitanja?