Leica Rugby 680 Rotacijski Laser

Poluautomatski dial-in laseri

Unesite jednostavnost u građevinske primjene s Leica Rugby 680 poluautomatskim laserom. Dizajniran za izvođače radova koji rade uglavnom na ravnim površinama, ali povremeno trebaju napraviti jednostruke ili dvostruke nagibe, građevinski laser Rugby 680 jednostavan je za korištenje i učinkovit u svim zadacima izravnavanja i niveliranja.
Padine izvedene lako

Jednostavno izvedite izravnavanje i primjenu nagiba s poluautomatskim laserom Leica Rugby 680 dual grade. Jednostavno korisničko sučelje, izbornik s četiri gumba i digitalni zaslon omogućuju brzu i praktičnu ocjenu za povećanje produktivnosti i učinkovitosti na gradilištu.

 

Točna izvedba tijekom dana

Uklonite skupe pogreške i zastoje koji proizlaze iz promjena temperature na gradilištu. Funkcija Smart Slope Rugby 680 kontinuirano prati promjene temperature tijekom vremena. Ova jedinstvena funkcionalnost osigurava točnost i solidnu učinkovitost lasera tijekom dana.

Najbolja vrijednost za novac

Velika vrijednost za novac s ponudom usluga PROTECT by Leica Geosystems. Uključuje doživotno jamstvo proizvođača i trogodišnje razdoblje bez troškova. Paketi s dugotrajnom Li-Ion punjivom baterijom koja omogućuje do 40 sati rada po punjenju. Standard zaštite IP67 osigurava pouzdane performanse čak i u teškim uvjetima na gradilištu.

Kontaktiraj nas za više o Rugby 680

Imate dodatnih pitanja?