Leica Rugby 620 Rotacijski Laser

Horizontalni laser s mogućnošću ručnog nagiba.

Gdje niveliranje ostaje u fokusu

Povećajte svoju produktivnost u aplikacijama niveliranja s građevinskim laserom Leica Rugby 620. Dizajniran za opće izvođače koji uglavnom izvode oplate i betonske aplikacije, Rugby 620 rotirajući laserski nivelir nudi profesionalno, ali jednostavno rješenje za niveliranje s izvanrednim omjerom cijene i kvalitete. Zaboravite na skupe pogreške, preradu ili zastoje zahvaljujući potpuno automatskom radu s Leica Rod Eye prijemnicima. Izlijevanje betona, izravnavanje oplate, postavljanje temelja i temelja nikada nije bilo učinkovitije.

Jednostavni i brzi nagibi

rofesionalni laserski nivelir Rugby 620 izvođačima nudi fleksibilnost primjene, dopuštajući im da izvode aplikacije s jednim nagibom pomoću ručne kontrole nagiba. Rugby 620 savršen je laserski alat za one izvođače radova koji povremeno moraju obavljati jednostavne poslove na padinama poput prilaza, uređenja okoliša i parkirališta. Ovisno o vrsti posla, Rugby 620 nudi radni domet do 500 m s Rod Eye Basic, odnosno do 600 m s Rod Eye 140 i 160 digitalnim prijemnicima.

Čvrst kao gradilište

Rotacijski laser Rugby 620 donosi robusnost i pouzdanost na gradilište sa svojom zaštitom od vode i prašine IP67. Štoviše, pokriveno je ponudom usluga PROTECT by Leica Geosystems koja uključuje doživotno jamstvo proizvođača i trogodišnje razdoblje bez troškova, pokrivajući popravak ili zamjenu svih neispravnih dijelova uključujući radno vrijeme, podešavanje i kalibraciju. Rugby 620 rotacijski laser isporučuje se u pakiranju s dugotrajnom Li-Ion baterijom.

Kontaktiraj nas za više o Rugby 620

Imate dodatnih pitanja?