Leica Rugby 610

Leica Rugby 610 Rotacijski Laser

Horizontalni laser operabilan jednim gumbom.

Leica Rugby 610
ODMAH NA POSAO

Bilo da se radi o izlijevanju betona, niveliranju oplate, prenošenju ili provjeri visina, rotacijski laser Leica Rugby 610 nudi povećanu produktivnost u kombinaciji s krajnjom jednostavnošću upotrebe. Sučelje s jednim gumbom čini rad lasera iznimno lakim i apsolutno sigurnim. Nije potrebna nikakva obuka niti priprema – bacite se na posao.

PRODUŽENO TRAJANJE BATERIJE

Rugby 610 rotirajući laser pruža izvrsne performanse s Rod Eye Basic prijemnikom. Ako je potrebno, radni domet može se proširiti na 600 m s digitalnim prijemnicima Rod Eye 140 i Rod Eye 160. Rugby 610 dolazi u paketu s dugotrajnom Li-Ion baterijom koja se brzo puni za još duže vrijeme rada.

VAŠ POUZDAN PARTNER NA GRADILIŠTU

Osiguravajući visoku pouzdanost i bez zastoja, profesionalni laser Rugby 610 zabrtvljen je prema standardu zaštite od vode i prašine (IP67) koji označava potpunu zaštitu od prašine i otpornost na uranjanje u vodu do 1 m. Ručke od gume preko kalupa nude izvrsnu zaštitu i ručke koje se lako drže. Fit, brz, čvrst – Rugby 610 predstavlja sve. Osim toga, PROTECT tvrtke Leica Geosystems daje kupcima doživotno jamstvo proizvođača i trogodišnje razdoblje bez troškova za Rugby 610.

Kontaktiraj nas za više o Rugby 610

Imate dodatnih pitanja?