Leica Nova TS60

Leica Nova TS60

Intuitivna tehnologija za najveću preciznost

leica nova ts60 1Leica Nova TS60 sa novom programskom opremom Leica Captivate postavlja najviše standarde za najbolje precizne inženjerske totalne stanice.

Leicina tradicija u izradi vrhunskih mjernih instrumenata je ponovno dokazala, da je največu preciznost moguče dostizati također i na najlakši mogući način. Leica Nova TS60 samostalno uči i prilagođava se i najtežim uvjetima na terenu. Za vas će neizmjerno lako napraviti i najteži zadatak u vašem mjerenju.

 

Prilagođavamo se promjenama i zahtjevima ubrzanog tempa svjeta u kojem živimo. Na ispitanoj platformi smo razvili novi mjerni instrument koji je dostupan u brojnim verzijama, te daje samo najbolje od pametnih mjernih instrumenata.

Leica Viva TS60 pametna totalna stanica najviše preciznosti, koja se automatski i kontinuirano prilagođava različitim okruženjima bez obzira na teške uvjete. Patentirana tehnologija za samostalno viziranje reflektora ATRplus i samostalno traženje reflektora PowerSearch sada koristite naprednu umjetnu inteligenciju i usredotočujete se samo na reflektor koji ste izabrali.


 


 

Izmjerite raznovrsne geometrijske elemente

Instalirana terenska programska oprema Leica Captivate se prikazuje na briljantnom 5-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir. Sofisticirano korisničko sučelje s ugrađenim 3D preglednikom za sve vrste mjerenja podataka Vam omogućuje da svoj posao završite brže i sa većim zadovoljstvom nego ikad prije. Podrška za širok raspon podataka i skeniranja na pojedine točke, linije i područja nadopunjena je potpunom slikovnom potporom za fotografije i kartografske rasterske podloge. Sa dokazanom aktivnom pomoći te globalnim servisom na najvišoj razini uvijek možete bez brige završiti svoj rad.

Programska oprema za bilo koji oblik mjerenja

Sveobuhvatni skup mjernih postupaka sada više neće uzrokovati glavobolju. Sveobuhvatni programski paketi za Leica Viva TS60 Vam donosi naprednu obradu podataka koji će Vam omogućiti da donesete ispravne odluke u najkraćem vremenu. Leica Geo Office, Leica Infinity, dodaci CloudWorx za AutoCAD i Revit, Leica Cyclone, Leica GeoMoS i mnogih lokalnih rješenja će se bez poteškoća uklopiti u Vaše radne procese i donijeti Vam kvalitetna rješenja za Vaše potrebe.


leica nova ms60 2

Iskustvo uporabe Leica Captivate-a je nadahnjujuće. Na transparentnom zaslonu na dodir lako ćete pristupiti aplikacijama i podacima. Radni procesi su organizirani u gornjoj traci sa slikama, a aplikacije u donjoj traci s ikonama. 3D preglednik može prikazati različite vektorske i rasterske podloge koje su prekrivene slojem mjernih točaka, linija, krivulja i površina.