GEOWILD

Leica GS18 I GNSS RTK Rover

Zamislite snagu vizualnog pozicioniranja

Predstavljamo Leica GS18 I, svestran, brz, inovativan GNSS RTK rover s vizualnim pozicioniranjem. Dizajniran za anketiranje profesionalaca za mjerenje bodova koji se prije nisu mogli mjeriti GNSS roverom lako i točno. Sada web mjesto možete brzo snimiti slikama i izmjeriti bodove na njima, bilo na terenu ili kasnije u uredu.

Spajanje senzora GNSS-a, IMU-a i kamere zajedno stvaraju tehnologiju vizualnog pozicioniranja, što rezultira tako da je GNSS RTK rover toliko moćan da vam omogućuje mjerenje onoga što vidite. GS18 I ima sve funkcionalnosti Leice GS18 T: uz vizualno pozicioniranje, korisnici mogu, na primjer, mapirati točke s nagnutim ili poravnatim stupom.

  • Učinkovitije i jednostavnije mjerite točke s zaprečenim pogledom u nebo.
  • Snimite točke koje prije niste mogli dosegnuti GNSS roverom.
  • Postignite veću fleksibilnost i kontrolu, bez potrebe za dodatnim trošenjem vremena.
  • Mapirajte stotine točaka s preciznošću premjeravanja u roku od nekoliko minuta.
  • Uhvatite prizor brzo i odlučite kasnije što treba mjeriti – čak i ako se scena naknadno promijeni ili nestane.
  • Dodirnite sliku da biste izmjerili točku na terenu ili u uredu.
  • Brzo i temeljito uhvatite svaki detalj.
Kontaktirajte nas u vezi Leica GS18I

Obratite nam se za sve upite vezane za GNSS Sisteme

KONTAKTIRAJ NAS
Leica GS18I Pitanja i odgovori

Želite znati više o Leica GS18I?

pitanja i odgovori naših inženjera

SAZNAJ VIŠE>

Inovativan

GS18 I je precizan i jednostavan za korištenje GNSS RTK Rover. Koristi vrlo inovativnu tehnologiju vizualnog pozicioniranja koja se temelji na neprimjetnoj integraciji GNSS-a, IMU-a i kamere. Omogućuje vam mjerenje točaka u premjeravanju na slikama na terenu ili u uredu. Alternativno, stvorite oblake točaka od snimljenih slika pomoću Leica Infinity da biste još više proširili mogućnosti.

Brz

Dizajniran za učinkovito mjerenje velikog broja točaka. GS18 I omogućuje vam snimanje slika i mjerenje stotina točaka u roku od nekoliko minuta bez potrebe za fizičkim dosezanjem točke. Vrijeme provedeno na licu mjesta smanjuje se, a broj pregleda se minimizira – nakon snimanja web mjesta možete izmjeriti sve detalje kad god želite.

Svestran

Snaga slike promijenila je pravila igre. Imajući moć mjerenja onoga što vidite, sada možete doći do mjesta koja prije niste mogli bez potrebe za promjenom alata ili penjanjem kroz prepreke. To vam daje fleksibilnost na terenu, oslobađa opreme i posade, uistinu maksimalizira produktivnost i povećava profit.

 

Terenski i uredski softver

Uhvatite i izmjerite na terenu pomoću GS18 I RTK rovera koristeći softver Leica Captivate. Jednostavnost upotrebe čini snimanje i upravljanje podacima jasnim i preciznim.

Koristite Captivate za snimanje i obradu podataka na terenu, a Infinity za mjerenje točaka u uredu praktičnije na većem zaslonu i bez ometanja od vremenskih prilika ili prometa. Softver za istraživanje beskraja dizajniran je za upravljanje, obradu, analizu i provjeru kvalitete svih podataka terenskog snimanja s GNSS senzora, totalnih stanica, digitalnih razina i bespilotnih letjelica.

Briga o kupcima na jedan klik
Kroz Active Customer Care, globalna mreža iskusnih profesionalaca udaljena je samo jedan klik kako bi vas stručno vodili kroz bilo koji problem.

Uklonite kašnjenja s vrhunskom tehničkom službom
Završite poslove brže uz izvrsnu korisničku podršku.
Izbjegavajte skupe preglede stranica sa mrežnom uslugom za slanje i primanje podataka izravno s terena.

Kontrolirajte svoje troškove prilagođenim paketom za brigu o kupcima, omogućujući vam da budite sigurni da ste pokriveni bilo gdje, u bilo kojem trenutku.