GEOWILD

Leica GS18 T – najbrži GNSS RTK rover na svijetu

Otporan na magnetske smetnje i bez kalibracije – nema potrebe za niveliranjem

Više ne morate držati stup okomito kako biste izravnali mjehurić s novim Leica GS18 T, najbržom i najjednostavnijom GNSS pametnom antenom i RTK roverom. Ova najnovija inovacija kombinira GNSS i inercijalnu mjernu jedinicu (IMU) kako bi bila prvo pravo rješenje za kompenzaciju nagiba otporno na magnetske smetnje i bez kalibracije.

Budući da više ne morate gledati i nivelirati mjehurić, možete se usredotočiti na svoj zadatak i uštedjeti vrijeme u odnosu na konvencionalne mjere. Neometano, točno pozicioniranje kada ste okruženi ili u neposrednoj blizini metalnih predmeta – mjerite tamo gdje drugi jednostavno nisu mogli prije. GS18 T radi izravno iz kutije bez ikakvog postupka kalibracije.

ANGAŽIRANI SOFTVER

Terenski softver Leica Captivate  savršen je pratilac za GS18 T. Uz aplikacije jednostavne za korištenje, svi izmjereni i projektirani podaci mogu se pregledati i koristiti, pružajući vam jasno razumijevanje vaših podataka u 2D i 3D prikazu. Captivate obuhvaća industrije i aplikacije s malo više od jednostavnog dodira, neovisno o tome radite li s GNSS-om, totalnim stanicama ili oboje.

KOMPENZACIJA NAGIBA

Na temelju spajanja senzora IMU i GNSS, kompenzacija nagiba GS18 T otporna je na magnetske smetnje i radi odmah bez kalibracije. Uz GS18 T, geodeti imaju fleksibilnost mjerenja točaka s izravnanim stupom i još uvijek spremaju vrijednosti nagiba svakog mjerenja. Na taj način imate povjerenje da je ono što je izmjereno točno.

Kontaktiraj nas za više o GS18T

UNUTARNJA MEMORIJA

Korisnici s bilo kojim modelom GS18 imaju fleksibilnost zapisivanja neobrađenih podataka na SD karticu ili unutarnju memoriju.

POBOLJŠANE PERFORMANSE

Mogućnosti smanjenja višestaznosti i ublažavanja smetnji u Captivateu povećavaju kvalitetu praćenja GNSS signala u teškim uvjetima, što poboljšava dostupnost i točnost RTK-a. Također, skup alata za smetnje omogućit će filtriranje za uklanjanje izobličenja unutar i izvan pojasa za još robusnije praćenje GNSS signala.

4G LTE I IZVRSNA KVALITETA MJERENJA

Praćenje višefrekventnih signala dolazi kao standard sa svim Leica Geosystems GS senzorima. U kombinaciji s izvrsnim elementom GNSS antene i brzinom ažuriranja položaja od 20 Hz, GS18 T osigurava pouzdanu kvalitetu mjerenja.

AKTIVNA BRIGA O KORISNICIMA

Kroz Active Customer Care  (ACC), globalna mreža iskusnih stručnjaka udaljena je samo jednim klikom da vas provedu kroz svaki izazov. Kontrolirajte svoje troškove pomoću paketa korisničke podrške (CCP) koji vam daje bezbrižnost da ste pokriveni bilo gdje i bilo kada.