LEICA FlexLine TS10

Leica FlexLine TS03

Leica FlexLine TS07

Leica FlexLine TS10

Leica FlexLine TS10 je vrhunska ručna totalna stanica koja vam omogućuje obavljanje zahtjevnih mjernih zadataka pomoću softvera Leica Captivate. Na taj način možete sudjelovati u svijetu 3D-a tako što ćete imati koristi od 3D prikaza vaših izmjerenih podataka.

TS10 rješava svakodnevne profesionalne izazove i zadatke za rastuće zahtjeve unutar geodetskih pregleda i kartiranja, visokogradnje i niskogradnje:

Upravni direktori građevinskih odjela

imaju koristi od minimalnog zastoja vaših mjernih ekipa kako bi isporučili projekte prema proračunu i na vrijeme.

Voditelj mjerenja

mogu se osloniti na najveću izdržljivost proizvoda na tržištu, što povećava vašu sigurnost planiranja.

Geodeti

rade brže mjerenjem više točaka po danu uz manje mjernih pogrešaka i dorada.

Leica FlexLine: Nova generacija ručnih totalnih stanica

Nova serija Leica FlexLine temelji se na provjerenom konceptu proizvoda, revolucionirajući svijet mjerenja i istraživanja već gotovo 200 godina. Za razliku od bilo koje druge ručne totalne stanice na tržištu, Leica Geosystems ručne totalne stanice fokusiraju se na pružanje najviše kvalitete, najnižih ukupnih troškova posjedovanja i najduže trajnosti u industriji, omogućujući korisnicima da rade s namjenski vođenim rješenjima za najbolje rezultate.

AutoHeight

Revolucioniranje mjerenja visine instrumenta TS10 nudi prvu značajku AutoHeight na svijetu kao opciju. AutoHeight omogućuje instrumentu da automatski mjeri, očitava i postavlja visinu instrumenta. Spriječite ručni napor koji oduzima puno vremena i eliminirajte kritične pogreške tijekom postavljanja instrumenta kada ova revolucionarna značajka koristi laser iz instrumenta za mjerenje na tlu i automatski prosljeđuje mjerenje softveru.

Softver Leica Captivate: opsežan, intuitivan i jednostavan za korištenje

TS10 je opremljen terenskim softverom Leica Captivate, sveobuhvatnim softverskim paketom koji se temelji na aplikaciji. Ovaj intuitivan, poznati softver pomaže vam da uhvatite još više točaka nego prije. Također se možete povezati s modernim 3D protokom podataka i rigoroznim rutinama osiguranja kvalitete i kontrole.

 

Servis i podrška: Globalno, lokalno i najbolje u klasi

Nove ručne totalne stanice FlexLine podržavaju vrhunski servis i podršku nakon prodaje. Uz program Active Customer Care i myWorld korisnički portal, korisnici imaju pristup najnovijim ažuriranjima softvera, servisu i podršci kao i mySecurity. Kada je mySecurity aktiviran, mehanizam za zaključavanje osigurava da je uređaj onemogućen i da se više ne može koristiti.

 

RADITE BRŽE

Mjerite više točaka dnevno zbog bržih postupaka mjerenja i iscrtavanja (beskrajni pogoni, ključ za okidanje, pogoni s obje strane, precizan EDM i još mnogo toga), uz podršku našeg poznatog softvera FlexField koji je jednostavan za korištenje. Ubrzajte svoju krivulju učenja na licu mjesta, iskoristite izvrsnu ergonomiju i pouzdana mjerenja. Smanjite pogreške i preradite.

KORISTITE JE BEZ PROBLEM

Povećajte produktivnost i minimizirajte zastoje oslanjajući se na instrumente koji jednostavno rade i dolaze s globalnom mrežom usluga i podrške.

BIRAJTE PROIZVODE KOJI SU IZRAĐENI DA TRAJU

Čak i nakon godina korištenja u teškim uvjetima (poput blata, prašine, kiše, ekstremne vrućine i hladnoće), FlexLine i dalje radi s istom visokom razinom preciznosti i pouzdanosti.

KONTROLIRAJTE SVOJE ULAGANJE

Kvaliteta instrumenata je naš standard već gotovo 200 godina, zbog čega možete računati na niže ulaganje tijekom cijelog životnog vijeka instrumenta i ne morate brinuti o neočekivanim troškovima.

DOBITAK OD MOBILNE POVEZIVANJA

S opcijskim pristupom mobilnom internetu možete puno brže dijeliti svoje podatke na mreži, primati podatke o dizajnu od svojih dizajnera i inženjera na licu mjesta i koristiti usluge Leica Geosystems – kao što su Leica Exchange ili Leica Active Assist.

UŠTEDI VRIJEME S AUTOHEIGHT

Ova revolucionarna značajka omogućuje vašem TS10 automatsko mjerenje, očitavanje i postavljanje vlastite visine. Ova funkcionalnost minimizira pogreške i ubrzava proces postavljanja na licu mjesta. 

Tabela za usporedbu totalnih stanica

Koja totalna stanica je upravo za Vas?

DOWNLOAD >

Forenzičko mapiranje i Leica FlexLine TS10

Pročitajte o tome kako poljska policija koristi totalne stanice sa softverom eSURV (CYBID) za dokumentaciju o sudarima.

VIŠE >

LOC8 – Rješenje za sprječavanje krađe i lociranje

Zaštitite svoju totalnu stanicu: uvijek znajte gdje se vaš instrument nalazi na terenu. Otkrijte prednosti daljinskog zaključavanja totalne stanice, saznajte više o Geo ogradama i još mnogo toga.

SAZNAJ VIŠE >

Online učenje

Leica Geosystems je razvio platformu za online učenje, kako bi dodatno educirao kupce da maksimalno koriste funkcionalnost svojih instrumenata.

REGISTRACIJA/LOGIN >

Otkrijte novu Leica FlexLine seriju

Nova generacija ručnih totalnih stanica: Leica FlexLine TS03, TS07 i TS10

POGLEDAJTE VIDEO >

Kontaktirajte nas u vezi totalnih stanica

Kontaktirajte nas za više informacija o našem portfelju totalnih stanica.

KONTAKT >