GEOWILD

Leica BLK360 slikovni laserski skener

Stigla je sljedeća generacija najmanjeg i najlakšeg laserskog slikovnog skenera.

Potpuno novi Leica BLK360 napredni laserski slikovni skener. Pritiskom na gumb korisnici mogu snimiti potpuno skeniranje sa sfernim slikama u samo dvadeset sekundi – više od pet puta brže od BLK360 G1. Projurite gradilištima uz najbolje u klasi brzo skeniranje koje ne dovodi u pitanje kvalitetu, dok tehnologija vizualnog inercijalnog sustava (VIS) automatski kombinira vaša skeniranja na licu mjesta kako bi ubrzala vaš tijek rada i pomogla vam da provjerite jesu li vaši skupovi podataka potpuni . BLK360 omogućuje korisnicima brži i pametniji rad dok podatke koji su im potrebni dobivaju odmah. Podaci BLK360 vrijedni su za mnoge namjene, od tradicionalnog AEC-a do nevjerojatnih VFX-a i VR-a, a korisnici ih mogu jednostavno prenijeti i raditi s njima u  softverskom ekosustavu kako bi stvorili impresivne i vrlo precizne rezultate i iskustva.

Glavne značajke:

  • Četiri postavke skeniranja snimaju podatke za 7, 13, 30 ili 75 sekundi pri 680 000 točaka u sekundi.
  • Bogate slike visokog dinamičkog raspona (HDR) s HDR-om od 5 zagrada.
  • Malen i lagan, dimenzija 155×80 mm i težine samo 850 g s baterijama.
  • Pet puta brži od BLK360 G1, potrebno je 20 sekundi za full-dome skeniranje s fotosferama.
  • Vizualni inercijski sustav (VIS) automatski unaprijed registrira skeniranja na terenu.

Brzi prijenos podataka putem USB-C i Wi-Fi veze. Korisnici mogu upravljati slikovnim laserskim skenerom pomoću aplikacije za mobilne uređaje Leica Cyclone FIELD 360 i jednostavno unaprijed registrirati snimljene snimke omogućene VIS tehnologijom. Podaci o slikama i oblaku točaka prenose se na pametni telefon ili tablet ili konačni projektni podaci na Leica Cyclone REGISTER 360 PLUS ili Cyclone REGISTER 360 PLUS (BLK Edition) putem Wi-Fi veze, s potpunom sinkronizacijom podataka između uređaja. S automatiziranim tijekovima rada u obje softverske ponude, novi BLK360 dramatično usmjerava proces snimanja stvarnosti. Jednostavan izvoz LGS, RCP ili E57 datoteka čini rad s podacima oblaka točaka jednostavnim i učinkovitim, dopuštajući korisnicima da troše manje vremena na obradu podataka i više vremena na stvaranje značajnih isporuka. BLK360 također uključuje besplatnu popratnu aplikaciju, BLK Live, koja korisniku omogućuje kontrolu slikovnog laserskog skenera i trenutni pregled snimljenih podataka za povratne informacije na licu mjesta, osiguranje kvalitete, kontrolu kvalitete i izvoz E57 datoteka. Dostupno za iOS i Android. Novi BLK360 također olakšava unos vaših podataka u željeni softver i dijeljenje vaših skeniranih slika s drugima. Izravno učitajte svoje podatke u HxDR uz automatsku konverziju u OBJ i vizualizaciju temeljenu na oblaku, omogućujući drugima da rade s vašim podacima i preuzmu ih. Ili prenesite svoje podatke u Cyclone REGISTER 360 PLUS ili ih izvezite u E57 putem USB-C ili WLAN-a za tijekove rada Scan-to-BIM.

Kontaktiraj nas za više o BLK360

KOJI BLK360 JE ZA MENE?

Provjerite razlike između prve i druge generacije BLK360! (ENG)

BLK360 G2 specs
IMERZIVNA HDR SLIKA

Četiri 13-megapikselne kamere BLK360 snimaju visokokvalitetne fotosfere, a HDR slika s 5 slika bilježi sve detalje u izazovnim svjetlosnim uvjetima i okruženjima za impresivnije fotosfere i šarene oblake točaka.

VIS SUSTAV ZA USKLAĐIVANJE SKENIRANJA

Leica Geosystems patentirani VIS, dostupan s našim Leica RTC360 3D laserskim skenerom, sada je ugrađen u novi BLK360 za automatsko kombiniranje skeniranja. Svako skeniranje snimljeno na terenu kombinira se s prethodnim skeniranjem tako da ćete potrošiti manje vremena na usklađivanje podataka u uredu, a više vremena na stvaranje vrijednih rezultata.

ULTRA-BRZO SKENIRANJE

Zatvoreni LiDAR senzor u novom BLK360 snima oblake točaka brzinom od 680 000 točaka u sekundi i dovršava skeniranje sa sfernim slikama u 20 sekundi, s fleksibilnim postavkama skeniranja kako bi se osiguralo da uhvatite sve što želite i trebate.

PRIJENOS PODATAKE VELIKE BRZINE

USB-C priključak na BLK360 daje vam brži i lakši način prijenosa podataka, devet puta brži od BLK360 G1. Imat ćete koristi od brzih i stabilnih prijenosa podataka bez oslanjanja na WLAN.

PRENESI U HxDR

Novi BLK360, poput BLK2GO, BLK2FLY i BLK ARC, povezuje se izravno na HxDR, Hexagonovu platformu za pohranu, vizualizaciju i suradnju u oblaku za snimanje stvarnosti i geoprostorne podatke. Učitajte skenove u HxDR za jednostavnu pohranu u oblaku, uključujući bilo koju E57 datoteku ili izravno s kompatibilnih Leica BLK skenera.

PREUZMITE APLIKACIJU!
Aplikacija za mobilne uređaje Cyclone FIELD 360 besplatna je za preuzimanje. Važeća licenca za Cyclone REGISTER, Cyclone REGISTER 360 ili Cyclone REGISTER 360 (BLK Edition) potrebna je za aktivaciju Cyclone FIELD 360 jer su vjerodajnice za prijavu iste. Preuzmite aplikaciju Cyclone FIELD 360 s App Storea i Google Playa.
 

Imate dodatnih pitanja?