Leica Rugby 640

Leica Rugby 640 Rotacijski Laser

Svestranost iznutra i izvana.

Nudeći veliku svestranost u općim građevinskim i unutarnjim primjenama, univerzalni laser Leica Rugby 640 omogućuje izvođačima brzo i pouzdano obavljanje vodoravnih, okomitih i jednostavnih zadataka na kosinama. Za jednostavno otkrivanje snopa upotrijebite jednostavan Leica Rod Eye Basic laserski prijemnik. Za prošireni domet i performanse nadogradite na Leica Rod Eye 140 ili Rod Eye 160 digitalne prijemnike. Povećavajući funkcionalnost i fleksibilnost primjene, daljinski upravljač Leica RC400 omogućuje izvođačima:

  •  Izvođenje nagiba i uspona bez napora.
  • Lako pomičite linije skeniranja.
  • Jednostavno promijenite brzinu rotacije.
  • Štedite na bateriji kad god je to potrebno.

Štoviše, izvođači suhozidnih radova imaju koristi od iznimno jednostavnog i preciznog rasporeda i poravnanja suhozidnih ploča s funkcijom Scan 90°, automatskim usponom prema dolje i referentnom gredom od 90°.

PRODUŽENO TRAJANJE BATERIJE

 Kako ne bi došlo do prekida rada zbog niskog statusa baterije, građevinski laser Rugby 640 dolazi s dugotrajnom, punjivom Li-Ion baterijom. Punite ovu dugotrajnu bateriju tijekom rada, u automobilu s auto punjačem (dodatna oprema) i iz bilo koje baterije s 12V kabelom za bateriju (opcija).

Za još ekološki prihvatljivije upravljanje baterijom i povećanu učinkovitost, daljinski upravljač RC400 stavlja laser u stanje mirovanja tijekom vaše pauze, štedeći bateriju i osiguravajući da su postavke iste kada se vratite.

NAJBOLJI OMJER CIJENE I KVALITETE

Višenamjenski laser Rugby 640 nudi izvođačima profesionalno rješenje s izvanrednim omjerom cijene i kvalitete, omogućavajući brzo i jednostavno niveliranje i poravnavanje za opće građevinske i unutarnje primjene. Izvođači imaju koristi od izuzetno robusne Li-Ion baterije sa raznovrsnim opcijama punjenja. Također možete iskoristiti proširenu funkcionalnost i fleksibilnost primjene s laserskim prijemnicima Leica Rod Eye i daljinskim upravljačem Leica RC400. Snažna usluga koju nudi PROTECT tvrtke Leica Geosystems uključuje doživotno jamstvo proizvođača i trogodišnje razdoblje bez troškova za Rugby 640 rotirajući laser.

Kontaktiraj nas za više o Rugby 640

Imate dodatnih pitanja?