Daljinski upravljači

Daljinski upravljači

Visoko-učinkoviti daljinski upravljači za Leica lasere

Construction remote controls
Povećana produktivnost u izravnavanju i usklađivanju aplikacija
Leica Remote Control 400 Rugby 840/860
Leica RC 400 daljinski upravljač proširuje funkcionalnost Leica Rugby 640 i 840 višenamjenskim rotirajućim laserima, omogućuje izvanredan i svestran rad aplikacijama. Skeniranje 90° i Plumb Down funkcija uvelike će pridonijeti usklađivanju i kvadriranju aplikacija, dok Sleep funkcija smanjuje potrošnju baterije tijekom pauze vašeg rada i sprema trenutne postavke za jednostavniji nastavak rada.
Pouzdani daljinski upravljač za laserske skenere
Leica Remote Control 800 rugby grade lasers 870/880Leica remote control rugby 410/420
Daljinski upravljač za velike udaljenosti  Leica RC 800 osigurava pouzdano praćenje Leica Rugby 870 i 880 lasera za nagibe i efikasno prati promjene u radijusu od 300 m od uređaja. Povećajte svoju produktivnost u radu sa RC 800 i iskoristite dodatnu praktičnost na teško dostupnim mjestima.

Nadogradite svoj Rugby 820 i 840 u poluautomatski laser za nagibe sa dial-in funkcijom koristeći RC 800 daljinski upravljač.

Daljinski upravljač za velike udaljenosti Leica RF proširuje funkcionalnost Leica Rugby 410 i 420 duplicirajući lasersku tipkovnicu i omogućuje korisniku da promijeni postavke na udaljenosti do 225 metara od lasera. Osim toga, LR daljinski upravljač sadrži Sleep način rada koji omogućuje korisniku da isključi Rugby uređaj za očuvanje baterije kada nije u upotrebi.
Poboljšana izvedba Leica Piper
Leica Remote control piper pipe laser
Leica IR daljinski upravljač komunicira s Leica Piper 100 i 200 cijevnim laserima putem infracrvenih signala i koristi se za jednostavnu kontrolu linija i aktiviranje dodatnih funkcija: Strobe Mode, Lighted Pivot Point and Battery Saving Mode.