Leica BLK2GO ručni laserski skener za slikanje

BLK2GO je ručni, bežični i lagan, dizajniran za brzo bilježenje stvarnosti u pokretu, bilo gdje da se krećete

Ručni laserski skener za snimanje BLK2GO stvara 3D prostore dok se krećete. Snima slike i dimenzionalno mjeri oblake točaka u stvarnom vremenu i koristi SLAM tehnologiju za bilježenje vaše putanje kroz svemir.

Kontaktiraj nas za više o BLK2GO
BRZ

Skenirajte u pokretu bez prekida. Hvatanje prostora oko vas digitalnom stvarnošću događa se u stvarnom vremenu dok se njime krećete.

OKRETAN

Skenirajte preko i ispod predmeta, kroz prostorije i vrata, oko uglova i stubišta prema gore i dolje. Koristeći SLAM tehnologiju prostorne svijesti, BLK2GO zna gdje je i gdje je bio u svemiru.

BESPLAMNO HVATANJE

Poput baklje za vizualizaciju trodimenzionalne stvarnosti, BLK2GO automatski stvara 3D oblake točaka dok je u pokretu. Od trenutka kada započnete sesiju skeniranja do trenutka kada isključite BLK2GO, sve se slike i 3D podaci kombiniraju.

NEOBVEZAN

Nema stativa. Prikupljanje podataka na memoriju. Neprekidno skeniranje uz napajanja iz punjivih  baterija.

 

 

BLK2GO specs
DUPLA OS LIDAR KUPOLA

Najmanji dvoosni LiDAR dostupan s najboljom preciznošću u klasi, zatvoren u potpuno zaštićenu i zatvorenu kupolu koja skenira do 420.000 točaka u sekundi. Obje se osi neprestano okreću tijekom skeniranja.

MULTICAMERA VISION SUSTAV

Sustav vida BLK2GO je detaljna kamera od 12 megapiksela za briljantne visokokontrastne slike, plus tri panoramske kamere za vizualnu navigaciju putem SLAM-a, kolorizaciju oblaka točaka i snimanje panoramskih slika.

GRANDSLAM

(simultana lokalizacija i mapiranje) kombinacija je velike brzine dvoosovinskog LiDAR-a, sustava za viđenje s više kamera i inercijske mjerne jedinice koja čini BLK2GO samo-navigacijskom.

LAKA ALUMINIJSKA KONSTRUKCIJA

Teška 775 grama (1,7 lbs.) S baterijom, aluminijska konstrukcija mat-završne obrade BLK2GO omogućuje izvrsnu spretnost i slobodu kretanja.

PAMETNA RUČKA

Ručka BLK2GO sadrži WLAN povezivost, punjivu bateriju sposobnu za neprekidno skeniranje od 45 minuta, pohranu podataka za šest sati skeniranja, USB-C priključak za brzi prijenos podataka i rubno računanje.

NAPREDNO SVJETLO

Svjetlosni vodič koji okružuje BLK2GO jednostavan je, intuitivan i komunikativan za korisnike svih razina vještina. Pruža korisniku vodič tijekom skeniranja i komunicira status uređaja i kvalitetu podataka.

Imate dodatnih pitanja?