Leica TS30

Liga šampiona

Nova Leica TS30 totalna stanica je jedinstvena. Ova nova totalna stanica redefinira precizna geodetska mjerenja nudeći nedostižnu preciznost i kvalitetu. Nikad više geodeti neće morati raditi kompromise kad su u potanje zahtjevni poslovi, TS30 totalna stanica je spremna za svaki izazov.

 Kad je prihvatljiva samo točnost od 0.5“

 Ponosna na preciznost

Geodeti se izuzetno ponose preciznošću, Leica TS30 nudi impresivne performanse u svim disciplinama, ali najvažnije od svega je da je šampion u savršenom kombiniranju mjerenja kuteva i dužina, autometskom prepoznavanju reflektora i motorizaciji. Točnost Leica TS30 je priča za sebe, ona je s ponosom pravi pratilac geodetskih stručnjaka.

 

Leica TS30 točnost – činjenice:

 

Točnost kuta – 0.5“
  Mjerenje dužina –  PinPoint EDM

  • §  0.6 mm + 1 ppm na prizmu 
  • §  2 mm + 2 ppm na bilo koju površinu (laserski) 
Automatsko prepoznavanje mete (ATR) točnost – 1“

Performanse koje se računaju

Postizanje vrhunskih performansi i visoke preciznosti je zaista izazov. Leica TS30 je dostigla novi nivo performansi uz istovremenu mogućnost postizanja visoke geodetske točnosti na jednostavan, brz i pouzdan način, bez obzira na zahtjevnost projekta.

 

Najbolje svjetske performanse dinamičkog praćenja
Najbrži radni proces od „početka do kraja“
Dugi servisni intervali
 Najkompletniji softverski paket

 

Pobjednički timLeica TS30 je više od totalne stanice. Ono što se na prvi pogled čini da je totalna stanica ustvari je jedna komponenta u kompleksom portfoliju rješenja za geodetsku praksu. Leica TS30 nudi neograničenu fleksibilnost i nadogradivost kroz potpunu kompatibilnost sa sistemom 1200.

Automatizirano mjerenje sa jendm osobom i GNSS proširenje

Novi standardi u povjerenjuSve je počelo prije više od 75 godina sa Wild T3 preciznim teodolitom. Sada, četiri generacije poslije, Leica Geosystems nastavlja izgrađivati na vrijednosti i kvaliteti. Najnovija generacija šampiona, Leica TS30 totalna stanica, je dostigla vrhunac. Generacije geodeta su vjerovale preciznosti i kvaliteti Leica Geosystems instrumenata, sada je trenutak da se to povjerenje podigne na sljedeći nivo.

Samo naprijed!