Leica Nova MS60 MultiStation

Leica Nova MS60 MultiStation

Prvi pametni MultiStation na svijetu

leica nova ms60 1MultiStation s novom programskom opremom Leica Captivate ponovno podiže standard za vrhunske mjerne instrumente.

Tehnologija MergeTEC brine za udruživanje različitih senzora na koristan kompaktni oblik. Ugrađena umjetna inteligencija omogućuje da MultiStation samostalno uči i prilagođava na sve terenske uvjete. Svaki mjerni izazov od sada će za Vas biti jednostavan zadatak.

 

Prilagođavamo se promjenama i zahtjevima ubrzanog tempa svjeta u kojem živimo. Zato smo razvili prvi MultiStation na svijetu. Spojili smo sve postojeće mjerne tehnologije u samo jedan superiorni instument.

Sada je MultiStation postao još pametniji. Leica Nova MS60 MultiStation je prvi pametni MultiStation na svijetu, koji se automatski i kontinuirano prilagođava različitim okruženjima bez obzira na teške uvjete. Patentirana tehnologija za samostalno viziranje reflektora ATRplus i samostalno traženje reflektora PowerSearch sada koristite naprednu umjetnu inteligenciju i usredotočujete se samo na reflektor koji ste izabrali.


 


 

Od točke do skenograma

Instalirana terenska programska oprema Leica Captivate se prikazuje na briljantnom 5-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir. Sofisticirano korisničko sučelje s ugrađenim 3D preglednikom za sve vrste mjerenja podataka Vam omogućuje da svoj posao završite brže i sa većim zadovoljstvom nego ikad prije. Podrška za širok raspon podataka i skeniranja na pojedine točke, linije i područja nadopunjena je potpunom slikovnom potporom za fotografije i kartografske rasterske podloge. Sa dokazanom aktivnom pomoći te globalnim servisom na najvišoj razini uvijek možete bez brige završiti svoj rad.

Programska oprema za bilo koji oblik mjerenja

Sveobuhvatni skup mjernih postupaka sada više neće uzrokovati glavobolju. Sveobuhvatni programski paketi za Leica Viva ms60 MultiStation Vam donosi naprednu obradu podataka koji će Vam omogućiti da donesete ispravne odluke u najkraćem vremenu. Leica Geo Office, Leica Infinity, dodaci CloudWorx za AutoCAD i Revit, Leica Cyclone, Leica GeoMoS i mnogih lokalnih rješenja će se bez poteškoća uklopiti u Vaše radne procese i donijeti Vam kvalitetna rješenja za Vaše potrebe.


 

leica nova ms60 2

Iskustvo uporabe Leica Captivate-a je nadahnjujuće. Na transparentnom zaslonu na dodir lako ćete pristupiti aplikacijama i podacima. Radni procesi su organizirani u gornjoj traci sa slikama, a aplikacije u donjoj traci s ikonama. 3D preglednik može prikazati različite vektorske i rasterske podloge koje su prekrivene slojem mjernih točaka, linija, krivulja i površina.