Leica GS-09 GNSS

Vaši zadaci, vaš izbor, naša rješenja!

Započinjete novi posao? Jeste li razmišljali o GNSS mjerenju? Tada je Leica GS09 pravi sistem za vas. On predstavlja jednostavan alat za pozicioniranje koji se može nadograđivati kako raste vaš posao kako bi ispunio sve vaše zahtjeve.

 

Leica GS09 se može koristiti u raznim načinima rada, omogućavajući vam kompletan geodetski sistem. Zahtjeva samo GS09 SmartAntenu i CS09 kontroler, a u kombinaciji sa odgovarajućim priborom moguće su razne kombinacije.

 

  • §  SmartWorx kontroler

SmartWorx terenski softver je baziran na dokazanom i poznatom konceptu Leica Sistema 1200. Čak je jednostavniji za korištenje sa grafičkim menijem, osigurava trenutnu produktivnost.

  • §  RTK Rover

Ekstremno lagan i bez kablova pogodan je za korištenje cijeli dan. Izuzetno čvrst, rover izdržava radove u najekstremnijim uvjetima, kao i padove.

  • §  Referentna stanica

RTK bazna stanica, jednostavna za postavljanje radi bez kontrolera, potrebni su samo GS09 SmartAntena, radio modem i baterija, a korekcijski podaci se mogu poslati putem CS09 kontrolera.

  • §  Mrežni rover

Leica GS09 radi savršeno u svim referentnim mrežama. Mrežne korekcije se mogu primiti preko Leica GSM/CDMA modula ili koristeći vaš mobilni telefon.

  • §  SmartStation

Leica TPS instrumenti se mogu kombinirati sa GS09 SmartAntenom u jedan instrument.