Leica DISTO™ D3

Multitalentirani uređaj – za unutrašnju primjenu

Mjerite udaljenosti i nagibe brzo, jednostavno i pouzdano – sa Leica Disto™ D3.

Leica DISTO™ D3 je multifunkcionalni instrument koji omogućava brzo, jednostavno i pouzdano mjerenje. Možete mjeriti udaljenosti apsolutnom točnošću kroz prepreke i određivati kutove brzo i precizno. Integrirani senzor nagiba vam omogućava i mjerenje horizontalne udaljenosti. Drugi senzor automatski određuje količinu osvjetljenja i automatski regulira osvjetljenje tipkovnice i ekrana. Možete se pouzdati u svoj Leica DISTO™ D3 čak i dok radite u mraku.

 

Znatno olakšava mjerenje – vaš pouzdan partner sa modernim izgledom!

 

 

 

Mjerenje nagiba

Senzor nagiba koji je ugrađen u instrument brzo i jednostavno određuje nagibe do ±45°. Također vam daje i pravu horizontalnu udaljenost, a samim time su zajamčena pouzdana mjerenja.

 

Multifunkcionalni završetak

Ciljajte instrumentom točno u ciljnu točku, bilo da mjerite iz kuta, utora ili sa ruba: sa ovim završetkom spremni ste za sve mjerne situacije. Instrument sam detektira položaj završetka što vam pomaže izbjeći skupe mjerne pogreške.

 

Automatsko osvjetljenje tipkovnice i ekrana

Ugrađeni senzor određuje količinu osvjetljenje i uključuje osvjetljenje tipkovnice i ekrana. Možete mjeriti čak i u mraku bez ikakvih problema.

 

 

Višestruke funkcije

Leica DISTO± D3, također, može računati površinu, volumen , proračun prostora i razne vrste Pitagora funkcije. Funkcija vremenske odgode i memoriranje 20 mjerenih vrijednosti dio su koncepta koji je namijenjen za olakšavanje vašeg posla.

 

Komplet uključuje:

Broj artikla: 765360

 

  • Torbica
  • Vezica
  • Ciljna ploča

 

Karakteristike Vaša prednost
Mjerni domet 0.05 do 100mProsječna točnost ±1.5 mm Brzo i precizno mjerenje prikazano na detaljnom ekranu.
Power Range Technology™ Mjerenje na veće udaljenosti (približno 80m) bez ciljne ploče
Mjerenje nagiba Mjeri nagibe do ±45° jednim pritiskom na tipku
Indirektno mjerenje uz pomoć senzora nagiba Horizontalne udaljenosti se mogu mjeriti bez ikakvih problema unatoč preprekama
Završetak na izvlačenje sa automatskom detekcijom Brzo i pouzdano mjerenje iz kuta ili sa ruba
Izračun prostora Vrijednosti kao što su ukupna dužina zida, površina zida i stropa su dostupne pritiskom na jednu tipku.
Izračun kuta prostora Točan izračun kuta sobe je moguć sa samo tri mjerenja.