Leica Captivate CS20 & CS35

Leica Captivate CS20 & CS35

Univerzalni robusni terenski kontroler

leica captivate cs20 cs35 1Revolucija u mjernoj tehnologiji donosi realnu sliku svijeta u 3 dimenzije. Za upravljanje geodetskih senzora i 3D upravljanje prostornim podacima zaslužni su snažni terenski kontroleri Leica Captivate. Leica CS20 je izuzetno robusan i univerzalan terenski kontroler s fizičkom tipkovnicom, CS35 je robusan tablet sa velikim zaslonom na dodir i velikom snagom procesora. Instalirana programska oprema Leica Captivate prenosi sve Vaše 3D podatke iz ureda na teren. Različiti terenski uvjeti od Vas zahtjevaju vrhunske performanse i fleksibilnost. Za prevladavanje svakodnevnih izazova izaberite terensko računalo koje Vama odgovara, također izaberite konfiguraciju koja najbolje odgovara Vama. leica captivate cs20 cs35 2 Leica CS20 CS20 je iznimno robusno terensko računalo, koji ispunjava stroge vojne standarde otpornosti na vodu, prašinu, udarce, sol, UV zračenja, padove… Dizajniran je tako da izdrži teže uvjete nego Vi sami. Odlikuje ga briljantni 5-inčni zaslon osjetljiv na dodir, koji je odlično vidljiv na suncu. Sa njim se upravlja lako samo preko zaslona ili samo preko pune QWERTY tipkovnice sa 67 tipki. Naravno također možete koristiti obije metode istovremeno. Upotrebljivost zaokružuju također brojni komunikacijski dodaci, koji služe za prijenost podataka i komunikaciju s različitim geodetskim senzorima. Leica CS35 Dokazano robusan tablet Panasonic Toughpad je dobio novi dizajn i funkcionalnost, koje zahtjeva moderan geodet. Veliki 10-inčni zaslon osjetljiv na dodir podržava upravljanje sa više prstiju istovremeno, za precizne funkcije možete koristiti priloženu aktivnu olovku. Unatoč maloj težini, tablet je iznimno čvrst i sadrži procesorsku snagu usporedivu sa stolnim računalima. Instaliran sustav Windows 8.1 Pro će lako pokrenuti sve programe koje koristite u uredu, tako da CS35 možete koristiti kao Vaše središnje računalo u radnom timu. Geodetska programska oprema Leica Captivate Leica Captivate je univerzalni dizajn software-a koji je instaliran na raznim mjernim instrumentima Leica Geosystems. Ono se temelji na najnovijim trendovima u dizajnu software-a te je primjer jednostavne komunikacije između čovjeka i stroja. S naglaskom na upravljanje prostornim podacima, rad je intuitivan i jednostavan. Tako ćete uvijek pouzdano i cjelovito vršiti sva mjerenja. Snažni 3D preglednik predstavlja Vam najrealniju sliku Vašeg mjerenja i podataka, testirane metode rada ugrađene su u poznate aplikacije koje pružaju zavidne performanse u jednostavnom obliku. Od točke do skenograma Podrška za širok raspon podataka i skeniranja na pojedine točke, linije i područja nadopunjena je potpunom slikovnom potporom za fotografije i kartografske rasterske podloge.
leica captivate 5 Iskustvo uporabe Leica Captivate-a je nadahnjujuće. Na transparentnom zaslonu na dodir lako ćete pristupiti aplikacijama i podacima. Radni procesi su organizirani u gornjoj traci sa slikama, a aplikacije u donjoj traci s ikonama. 3D preglednik može prikazati različite vektorske i rasterske podloge koje su prekrivene slojem mjernih točaka, linija, krivulja i površina.
Podrška za razne senzore Leica Captivate je jedno programsko sučelje za razne senzore, od GNSS prijemnika do tahimetra. Instaliran je na tahimetre serije Leica Nova i Leica Viva, te na posve novo terensko računalo Leica CS20 i tablet s vrhunskim performansama Leica CS35. leica captivate 6
Leica Captivate je instaliran na: Leica Captivate upravlja također i sa GNSS: