KontroleriNovosti

Leica AP 20 AutoPole

Leica AP20 AutoPole

Jedinstveni pametni sustav koji povećava produktivnost na licu mjesta.

Leica AP20 AutoPole jedinstveni je pametni sustav koji povećava produktivnost za naše robotske totalne stanice, uklanjajući posljednje analogne korake u vašem radnom tijeku digitalnog istraživanja. Jednostavan za korištenje AP20 AutoPole štedi vrijeme provedeno na licu mjesta i smanjuje glomazne ispravke i naknadne obrade u uredu s tri moćne pametne značajke koje će promijeniti način na koji radite. Uvjeti na vašim radnim mjestima su dinamični i promjenjivi, a AP20 AutoPole olakšava navigaciju kroz izazove, dopuštajući mjerenja s nagnutim stupom, pružajući automatska očitanja visine i omogućavajući pretraživanje i zaključavanje cilja. Lako prevladajte prepreke na licu mjesta podešavanjem visine i naginjanjem stupa kako biste dosegnuli skrivenu točku, brzo ponovno uspostavite liniju vidljivosti i ponovno zaključajte svoju robotsku totalnu stanicu, čak i kada više geodeta radi istovremeno – sve s povjerenjem da su vaša mjerenja točno zabilježeni. Uz AP20 AutoPole, možete nastaviti i završiti svoje zadatke s manje pogrešaka, visokom pouzdanošću i većom produktivnošću, minimizirajući preradu i kašnjenja.

Kompenzacija nagiba

Povećajte produktivnost i učinkovitost uz kompenzaciju nagiba, koja uklanja potrebu za izravnavanjem stupa. Mjerite i rasporedite više točaka dnevno, prikladno i udobno, uz održavanje visokih standarda posla uz kontrolu i jasnoću kvalitete točaka. Značajka kompenzacije nagiba omogućuje mjerenje točaka s proizvoljno poravnatim stupom, te stoga povećava fleksibilnost i produktivnost na terenu kako bi omogućila čak i mjerenja naopačke i obližnje skrivene točke.

Visina 

Uštedite vrijeme i eliminirajte pogreške od ručnog očitavanja visine i ručnog unosa u softver na terenu, koje su često pogrešne ili čak potpuno promašene. Funkcija PoleHeight automatski će ažurirati visinu za vas kako se visina stupa mijenja kako bi se osigurala pouzdana i točna mjerenja. To uklanja potrebu za čitanjem, provjerom i unosom promjena visine i eliminira dugotrajan napor naknadne obrade za popravljanje pogrešno unesenih ili zaboravljenih visina cilja. Manje vremena utrošenog na prilagodbu, više vremena za rad!

TargetID

Budite nezaustavljivi koristeći Leica AP20 AutoPole sa značajkom TargetID! Automatsko traženje cilja, identifikacija i zaključavanje vašeg cilja sprječava zaključavanje prema stranim ciljevima i izbjegava prekide u radu koji se mogu pojaviti na prometnom mjestu. TargetID omogućuje totalnoj postaji ili MultiStationu da identificiraju vašu metu u hodu tijekom pretraživanja. To sprječava zaključavanje na druge mete, posebno važno kada postoji nekoliko geodeta koji rade istovremeno na prometnim mjestima, povećavajući vaše vrijeme rada na letvi.

Preuzmite svoj Leica AP20 podatkovni list

Imate dodatnih pitanja?