Leica Viva TS15

Vaša vizija: Najbrža totalna stanica sa kamerom

Napredna funkcionalnost korištenja fotografija i jednostavan za korištenje Leica SmartWorx Viva softver čine Leica Viva TS15 još bržom! Pored već ugrađenih senzora (dužina, kutovi, nagib) Viva TS15 ima i integriranu kameru. Sa jedinstvenom funkcionalnošću „fotografiraj-skiciraj-poveži“ totalna stanica može praviti fotografije, skicirati na njima i povezati (link) ih na bilo koji važan podatak. Sa „tap-turn-measure“ funkcionalnočću bilo koja točka se može brzo i jednostavno izmjeriti. Svaka vizija postaje realnost vrlo lako.

 

Optika kamere – najbolja u klasi

 

Optimizirajte vašu produktivnost sa preciznom foto-dokumentacijom uvjeta na terenu. Sa slikom „uživo“ vidnog polja teleskopa, na ekranu uvijek znate što totalna stanica vidi. Izmjerite sve točke bez gledanja kroz teleskop.

  • „Image notes“ (zabillježi sliku) – napravite sliku, skicirajte na njoj i povežite s bilo kojim podatkom u bazi podataka
  • „Image Assisted Surveying“ – jednostavno kucnite olovkom na ekran i totalna stanica će se okrenuti i izmjeriti izabranu točku

 

Mjerenje sa jednom osobom – najbolje u klasi

 

Viva TS15 koristi godine iskustva za optimalno kombiniranje najboljih senzora: kutovi, dužine, motori i patentirane PowerSearch kamere za prepoznavanje reflektora.

  • Traženje – jedinstveni PowerSearch pronalazi vašu prizmu u par sekundi
  • Praćenje (Lock) – Viva TS15 prati vašu prizmu u najzahtjevnijim okruženjima
  • Mjerenje – PinPoint EDM vrhunski usklađen sa preciznim senzorima za kut za potpuni mjerni proces

 

Leica Viva GNSS dodatak

 

Dodajte potpunu GNSS funkcionalnost na vašu Viva TS15 kad god to želite i kombinirajte TPS i GNSS na najučinkovitiji način.

  • Koristite SmartStation za određivanje koordinata stanice i orjentacije bez potrebe za poznatim točkama, poligonometrijom i presjecima
  • Koristite SmartPole da uštedite vrijeme određivanjem stanice i orjentacije u toku rada i paralelnim mjerenjem sa TPS i GNSS za dvostruku produktivnost.