Leica Viva TS12

Robotizirani sistem u jednom paketu.

Vizije nastaju na osnovu vašeg iskustva, znanja i vaše kreativnosti. Pretvaranje vaših vizija u realnost je ono što zanimanje modernog geodete čini tako uzbudljivim. Leica Viva TS12 Performance Robotic paket predstavlja nove standarde. U jednom paketu se nalazi sve što vam je potrebno za učinkovit rad. Leica Viva TS12 sistem je podržan moćnim funkcionalnostima kao što je PowerSearch senzor koji u par sekundi automatski pronačazi prizmu bez obzira gdje se ona nalazi ili lagani CS10 kontroler koji omogućava bežično povezivanje i daljinsku kontrolu totalne stanice. Zajedno sa jednostavnim Leica SmartWorx softverom robotizirano mjerenje je jednostavnije i produktivnije nego ikad prije.

 

Icon_Distance_45x45Najbolje u klasi: Traženje-Praćenje-Mjerenje

 

Leica Viva TS12 koristi godine iskustva za optimalnopronalaženje, praćenje i mjerenje na prizmu pritiskom na samo jedno dugme. Sa jedinstvenim PowerSearch senzorom bilo koja prizma je pronađena za par sekundi bez obzira na lokaciju.

Vaša Korist: najbrža robotizirana totalna stanica u svojoj klasi

 

Icon_Controller_Viva_icon_45x45

Najbolje u klasi: Radio-kontroler

 

Ergonomični i lagani Leica CS10 radio kontroler sa potpuno integriranom “intena” tehnologijom nudi sigurno bežično povezivanje sa TS12 totalnom stanicom na većoj udaljenosti.

Vaša korist: ergonomsko terensko rješenje

 

Icon_easy_icon_45x45

Najbolje u klasi: jednostavnost na terenu

 

SmartWorx Viva LT je dizajniran da bude jednostavan; koristeći jasnu grafiku, logičku strukturu menija, uobičajenu terminologiju i jednostavne radne procedure.

Vaša korist: ubrzajte rad, skratite potrebno vrijeme.

 

Icon_Accessories_icon_45x45

Najbolje u klasi: Leica originalni pribor

 

Originalni Leica Geosystems pribor jamči besprijekoran rad i maksimalne performanse jer je sav pribor precizno projektiran.

Vaša korist: pouzdani rezultati danas i u budućnosti.