Leica Viva SmartStation

Vaša vizija: totalna stanica sa integriranim GNSS

Leica Viva SmartStation je totalna stanica iznimnih performansi sa savršeno integriranim moćnim GNSS resiverom. Samo postavite Viva SmartStation i pustite GNSS da odredi poziciju totalne stanice (TS). Nema potrebe za kontrolnim točkama, dugim vlakovima ili presjecima. Vaša mjerenje su jednostavnija i brža sa samo nekoliko koraka.

 Leica Viva SmartStation određuje koordinate

Sa Viva SmartStationom ne morate brinuti o kontrolnim točkama, vlakovima ili presjecima, samo postavite stanicu gdje kod je pogodno i „čarobnjak“ će vas voditi korz postavljanje SmartStationa. RTK određuje položaj sa centimetarskom točnošću za nekoliko sekundi na 50km od referentne stanice. Sa Leica SmartStationom spremni ste za posao u najkraćem mogućem vremenu; odredite poziciju sa GNSS i zatim započnite mjerenje sa totalnom stanicom.

 GNSS potpuno integriran u totalnu stanicu

Sa cijelom softverom u totalnoj stanici, sve TS i GNSS operacije se kontroliraju preko tipkovnice na totalnoj stanici. Svi podaci se pohranjuju u istu bazu podataka na istoj SD kartici, USB memoriji ili unutrašnjoj memoriji. Sva mjerenja, statusi i druge informacije se prikazuju na ekranu totalne stanice. Sve komponente se savršeno kombiniraju, sve je integrirano u jednu kompaktnu cjelinu – nema potrebe za kablovima, eksternom baterijom, spremnikom podataka, itd.

 Koristite Leica Viva SmartStation ili kao totalnu stanicu ili kao RTK rover

Sa Viva SmartStation modularnim dizajnom, možete se opremiti na koji god način vi to želite. Koristite SmartStation kad nisu dostupne kontrolne točke. Jednom kad je SmartStation točno pozicionirana, skinite antenu, stavite ju na štap i koristite sa Leica Viva CS10 ili CS15 kontrolerom kao potpuni RTK rover. Potpuno ste fleksibilni sa SmartStationom.